Psykologi Nina Lyytinen

Psykologi, Työterveyspsykologi, erikoispsykologi (työ- ja organisaatiopsykologia)

Nina Lyytinen

 
20190308-142143-2-4.jpg
Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä.
— Nina Lyytinen

Palveluni

Työterveyspsykologin vastaanotto

Toimin työterveyspsykologina Terveystalossa. Palveluihini kuuluvat mm. yksilökonsultaatiot, esimiestyön tuki, esimiessparraus, työyhteisöjen kehittäminen, kognitiivinen ergonomia, hyvinvointivalmennukset ja -luennot, kriisituki yksilö- ja yhteisötasolla, Firstbeat-mittaukset sekä WorkPlace Big Five -konsultaatiot.

  • Otan vastaan asiakkaita Terveystalon Tapiolan toimipisteessä Espoossa.

  • Työterveyshuollon yksilövastaanotolleni aika kannattaa varata Terveystalon ajanvarauspalvelun kautta: https://ajanvaraus.terveystalo.com/

  • Muissa työterveyshuollon palveluissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: etunimi.sukunimi@terveystalo.com

EMDR-terapiapalvelut

Pidän psykologin vastaanottoa ja teen EMDR-terapiaa Mementos EMDR-terapiakeskuksessa. EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) on tutkitusti toimiva lyhytkestoinen psyykkinen hoito- ja valmennusmenetelmä, jota käytetään muun muassa stressin ja erilaisten psyykkisten sairauksien ja oireiden hoidossa. Työskentelen aikuisten kanssa erilaisissa elämäntilanteissa ja kriiseissä matalan kynnyksen periaatteella. EMDR:sta ja siitä, soveltuisiko se sinulle voit lukea lisää Mementos:in sivuilta.

 
 

Varaa aika työterveyshuollon Yksilövastaanotolle

Otan vastaan työterveyshuollon yksilöasiakkaita Terveystalossa.

 

Varaa aika vastaanotolle

Otan Mementos EMDR-terapiakeskuksessa vastaan asiakkaita, jotka kokevat mm. stressioireita, masennusta, ahdistusta tai jotka ovat kohdanneet äkillisen kriisin. Lisäksi otan vastaan asiakkaita joilla on posttraumaattisen stressin oireita.